Doriti sa primiti vesti de la noi?

Pastram legatura pe mail?

Thursday, October 7, 2010

O viata in constructie

Am cunoscut-o pe Ileana pe cand locuiam intr-un santier imens: pe Mihai Bravu, la etajul 6. Acum, e frumos acolo. Insa atunci, se lucra intens la sina de cale de tramvai si de zori pana in seara se auzeau picamerele. De altfel primele poze pe care le-a vazut cu mine au fost cele facute pe balconul de la etajul 6 al acestui apartament mobilat in stil comunist, unde in spatele meu se intrezarea un frumos buldozer galben.
Din Mihai Bravu ne-am mutat intr-un al santier in Strada Parcului unde am stat cam trei saptamani. Dar de asteptat am asteptat cinci ani terminarea lucrarilor. Treaba era atunci spre finalizare. Am fost primii mutati in acel cartier.
Dupa, ne-am mutat in Baneasa. Aici orice drum apuci spre serviciul din Pipera, tot treci prin cel putin doua santiere. Santier in Iancu Nicolae, santier pe Pipera-Tunari, santier pe centura Bucurestiului, santier pe Barbu Vacarescu santier pe Pipera. Acum a venit toamna, ploua si e minunat.
De cand ne cunoastem o tot plimb pe Ileana pe santierul unde ar trebuit sa fie locul unde sa spun ca sunt acasa… acasa la mine. Din 2007 tot fac plimbari pe strada Pinului din Giulesti. Se fac aprope 4 ani de cand tot platesc rate la banca pentru un locsor in care nu locuiesc. Dar speranta inca n-a murit si planurile sunt mari. Mobila, hota, plita, friginer, masina de spalat rufe toate asteapta la magazin sa fie cumparate si sa fie inconjurate de dragostea noastra.

Dar acasa pentru mine e locul unde traim doar noi doi indiferent de loc si timp.
Asa construim noi doi zilnic o iubire ce va trai pe veci.