Doriti sa primiti vesti de la noi?

Pastram legatura pe mail?

Friday, June 14, 2013

Bucuria de a trai nevaccinat

Mi-a atras atentia un articol al lui Françoise Berthoud, MD [pediatru]  pe siteul romanesc dr-cacovean-adrian.ro.
Am incredere in el pentru ca 1985 a tradus in limba franceza cartea pediatrului Robert Mendelssohn, MD's How to Raise a Healthy Child in Spite of Your Doctor ( Cum sa cresti un copil sanatos in ciuda [opiniilor] medicilor ) despre care am scris un pic aici.

Am citit scris de el Minunata sanatate a copiilor nevaccinati si va recomand si voua sa cititi.

Aflam aici ca: "Rata autismului in SUA a atins un incredibil nivel de 1 la 100. Cifrele care corespund [comunitatilor cu copii] nevaccinati sunt socant de contrastante comparativ cu media nationala [americana]."
Ce face acest om aici este doar o sinteza, caci sunt multe voci care striga in aceeasi directie in zilele noastre. E bine insa ca aceste articole sunt si traduse la noi in tara.

Ce m-a facut sa scriu astazi acest articol este ce aflu despre Belgia: statului belgian nu ii este suficient ca poate omora din mila [eutanasia] pe orice bolnav peste 18 ani. Acum vrea sa impuna aceasta lege si pentru copii. Si toate acestea fara acordul parintilor. Si care ar fi una din bolile pentru care s-ar proceda asa?  Chiar autismul.

Adica:
In Romania si in alte tari UE nu este obligatoriu sa-ti vaccinezi copii insa presiune sociala este imensa la acest capitol. Aflam mai apoi ca de la vaccinul facut e posibil ca al tau copil sa devina autist. Si apoi ca un stat din UE condus de socialisti, vrea sa taie costurile mari cu acesti copii si sa-i omoare legal din mila.



No comments:

Post a Comment