Doriti sa primiti vesti de la noi?

Pastram legatura pe mail?

Monday, March 5, 2012

SM in Romania, CCSVI in Polonia

Zi frumoasa de mai: mergeam ca de obicei la serviciu in Pipera. In 2009, lucram undeva pe centru, intr-un openspace mare de vreo 50 de oameni. Tin minte ca stateam langa Domnu Vali si Diana. Debordam de entuziasm. Imi doream mult sa imbunatatesc lucruri si sa-mi las "amprente" peste tot.
 
Vorbesc despre aceasta zi frumoasa de mai, pentru ca in acesta zi, mi-am dat seama ca unul din ochi vede in ceata. Am zambit si am fost foarte linistit.
Si asa incepe traseul meu catre diagnosticul de: sindrom clinic izolat cu risc inalt de screloza multipla.

 
1) Chiar in aceeasi zi trec fara programare pe la policlinica 10 pe Washington. Un doctor sictirit, nu dau nume, asta pentru ca nu aveam programare, ma trimite sa cumpar Tobradex si imi da un orar clar de cate ori sa torn in ochi substanta miraculoasa.
2) Trec 2 zile si situatia se inrautateste. Incerc si la o clinica privata, de data asta fac programare. Platesc 100 ron pentru consulatia miraculoasa si plec de acolo cu vitamine pentru ochi si alte picaturi de ochi.
3) Incep sa ma inpacientez pentru ca nici bulinele, nici picaturile nu au nici un efect. Prin parintii mei ajung la ugenta la spitalul Elias la doamna Ileana Gavrila, buna prietena de familie. La primele 2 vorbe: "vad in ceata cu un ochi", lasa tot ce facea si imi acorda atentie 100%. I-a sunat imediat a problema neuro si ma trimite de urgenta la Municipal la control la ochi. Nu mai ajung la serviciu.
4) Plec de la Municipal, sectia ORL, cu confirmarea ca ochii sunt perfecti dar nu ma vad cu ei.
5) Ma intorc la Elias la neuro. Imi spun ca e neaparat nevoie de RMN.
6) Fac RMN la urgenta la Sanador.
7) Ma internez la Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti. Incepe tratamentul cu cortizon.

Am trecut peste perioada de spitalizare si am inceput cercetarile despre screloza multipla. Incep sa fac conxiuni. Stiind mai multe despre boala, imi dau seama ca duc acesta minunatie in carca din perioada facultatii.
Au urmat RMN uri la 6 luni si Dumnezeu m-a ferit de alte puseuri.

 
Incep insa sa simt o oboseala din ce in ce mai grea si traiesc din zi, din ce in ce mai putin. Incerc sa fac miscare tot mai des, dar asta ma obosea si mai rau. Merg pe bicicleta, urc pe Piatra Craiului si iubesc din ce in ce mai mult albinele. Laptisorul de matca nu-mi mai lipseste din frigider, apa o beau cu miere, pastura si polen la greu. Elimin carnea din meniu.

Tata imi vorbeste intr-o seara de 2011 despre cercetarile Profesorului Zamboni. Citise pe un forum despre SM. M-am ferit mereu de povesti despre SM. Si toti care ma auzeam ca sufar de asa ceva se uitau la mine ca mare parere de rau.

Sotia mea Ileana si bucuriile ei s-au tinut lant in aceasta perioada. Dar la auzul vestii despre cercetarile lui Zamboni si CCSVI, isi intinde antenele, goleste cardurile, vorbeste in Polonia la Euromedic, cumparam bilete de avion catre Cracovia si in 2 saptamani ne trezim in Katowice: capitala europeana a CCSVI-ului. Am stiut si am simtit eu ca trebuie sa fac interventia de CCSVI. Am fost convins ca imi va face bine si asa a si fost.


De ce am ales Polonia? 

Pentru ca tot ce se auzise despre clinicile de la noi erau doar lucruri de rau, tepe si alte lucruri nasoale. Si am aflat repede prin cunoscuti ca interventia trebuie facuta afara din tara. Euromedic avea la momentul respectiv cele mai multe interventii. Pana sa fie permisa interventia de CCSVI in State si Canada, era mare inghesuiala la ei cu americani si canadieni.

Nu prea gasesc destule cuvinte de lauda despre acei oameni de la Euromedic care conduc acest business. Cert e ca in 2 zile am facut teste la ochi, RMN la vene, Deoppler iar pe 9 august 2011 a fost la mine "liberation day". Deoppler am facut chiar cu renumitul doctor Simka. M-a vazut doar inainte de interventie iar interventia a avut loc cu doctori tineri din echipa Euromedic. Pot spune ca inainte de interventie ma cam pierdusem nitel, dar acum privind inapoi recomand acesta interventie ca fiind una foarte simpla.

Mi-a schimbat viata in bine, traiesc normal si le multumesc turor celor de la Euromedic din Polonia, sotiei mele Ileana, doamnei Dr. Ileana Gavrila, doamnei Dr. Monica Grecescu de la ORL Municipal pentru sustinere si sfaturi, parintilor mei.

5 Zile am stat in Katowice dar activitate nu am avut decat in primele doua. Apoi am vizitat Katowice si chiar si Cracovia intr-o dupa amiaza.

Persoana de contact de la Euromedic Poland a fost Marta Prus. Cand am ajuns in tara mi-a scris ca daca ii recomand la alte persoane acestea pot intra in contact cu ei prin: info@euromedicpoland.com. Sunt persoane intelegatore inclusiv pe partea financiara, merita contactati. Le-am platit o carca de bani, dar a meritat fiecare eurocent.Am vrut sa fiu cat mai succint in povestirea experientei mele de CCSVI, dar cine vrea sa afle mai multe ma poate contacta si am sa raspund cu mare drag.

Editare ulterioară:
Acest post este scris în 2011. Dacă vrei să afli noutăți despre mine și despre experiențele mele, poți citi mai multe pe http://alexmitu-traiestecupofta.ch/