Doriti sa primiti vesti de la noi?

Pastram legatura pe mail?

Sunday, October 7, 2012

Botezul Ilincai - Sambata 13 Octombrie orele 12:00Noi, Ileana si Alexandru avem bucuria de a merge, pentru botezul fiicei noastre Ilinca-Maria Yara, la una dintre cele mai frumoase biserici din Bucuresti. Este vorba de Biserica Sfantul Gheorghe cel Vechi
Prietenii nostri si familia, si-o amintesc ca "locul unde Ileana si Alexandru au facut logodna" in 2009.

Alegerea am facut-o atunci, la indemnul Vioricai. Am ales-o, pentru frumusetea ei, dar mai ales pentru bunatatea oamenilor ce fac parte din ea: preoti si enoriasi. De atunci, tot tragem la acest loc daca nu saptamanal, macar o data pe luna. 

Tragem aici mai ales pentru Parintele Sorin Tancau care este un om deosebit: ne-a logodit, ne-a spovedit, ne-a impartasit, ne-a sfintit casa, a binecuvantat pe Ilinca si Ileana dupa nastere si dupa 40 de zile. Tot el ne va face bucuria de a o boteza pe Ilincuta sambata.

Ca si locatie, biserica este in centrul vechi al Bucurestiului, aproape de Piata Unirii, in spatele magazinului Cocor, pe strada Calea Mosilor. 
Pentru a fi usor de gasit am lipit mai jos o poza cu doua trasee: un traseu de la Metrou Unirii si un al doilea traseu pentru cei ce vor veni cu masina.
Ca si solutie pentru parcat, recomandam parcarea Magazinului Cocor. 

Va asteptam cu drag sa vedeti pe Ilinca noastra in actiune.Locatie Biserica Sfantul Gheorghe cel Vechi
Dupa baita de botez, Ilincuta va petrece pana va adormi bustean la carciumiora Rossetya.