Doriti sa primiti vesti de la noi?

Pastram legatura pe mail?

Friday, August 9, 2013

La doi ani dupa Liberation Day, scris de Ileana

Azi sunt doi ani de la o libertate acordata de Dumnezeu si primita cu bratele deschise de noi doi. Au trecut doi ani de cand Alexandru a facut in Polonia procedura CCSVI.
Doi ani in care am facut lucruri mari, frumoase si marete, dar si marunte, cotidene.

Cu doi ani inainte inca, din 2009, toate se ingreunasera pentru noi. Simteam ca ne miscam incet, domol si fara spor, ca si cum cineva ar fi apasat pe butonul "STOP" la propria-ti viata si oricat ai fi vrut sa iti rupi lanturile si sa o iei la fuga nu puteai. Vedeam cum omul de langa mine isi pierde incet incet sclipirea din priviri si cum o boare de oboseala crunta se instaleaza peste el, peste mine si relatia noastra si nu puteam schimba nimic.

Sa vezi ca nu poti face ceva ca sa modifici cursul unui boli aparent incurabile, despre care nici cartile de medicina sau studiile marilor centre universitare din lume, nu-ti spun prea multe, e crunt. Este un exercitiiu pe care nu as fi vrut sa-l traiesc vreodata, dar cred ca Dumnezeu stia ca o sa-l trec. Altfel nu mi l-ar fi destinat.

Tot El ne-a redat amandurora prin operatia asta,  viata, bucuria si veselia. Ne-a dat  nazuinta sa ne imaginam cum ar fi sa ne marim familia si puterea sa ne ducem gandul asta la indeplinire. Fiica noastra a venit intr-un moment in care sotul meu era nu numai pregatit sa fie tata, dar si sa ma inlocuiasca in momentele in care eu cadeam. Sa ma ridice de pe jos si sa-mi dea mai multa putere si energie ca inainte.

Lui Dumnezeu ii multumesc ca ne ajuta in fiecare clipa a zilei si ne vegheaza de toate relele iar tie Alexandru, iti multumesc ca m-ai ales sa-ti fiu alaturi si sa devin langa tine sotia si mama pe care le visam copila fiind.

Te iubesc!
IleanaVezi si: SM in Romania, CCSVI in Polonia