Doriti sa primiti vesti de la noi?

Pastram legatura pe mail?

Monday, October 14, 2013

Rasfat pentru bebelusi - purtatul

Daca tot suntem in plina Saptamana Internationala a Bebelusilor Purtati (10-16 OCT), am cerut voie Giorgianei Nita sa fac share la mica ei campanie de informare. Pozele ei sunt grozave unele langa altele:

"Bebelusii se nasc cu nevoia de a fi aproape de parinti si este o nevoie la fel de reala cum e foamea sau somnul. Acolo au stat 9 luni de zile, plimbati si leganati, cunosc mirosul mamei, vocea ei, bataile inimii ei, deci nu e de mirare ca in brate se linistesc cel mai usor. Acolo e "acasa". Nu e rasfat sau manipulare. Asa ca tineti-va in brate pruncii cat de mult vor ei sa fie tinuti, chiar din secunda 1 de viata. Asa vor creste independenti, increzatori, iubitori, destepti, buni etc. pentru ca vor sti ca viata e frumoasa.

Ca sa nu va cada mainile si ca sa aveti si libertate de miscare, s-au inventat cate si mai cate in domeniul dispozitivelor de purtat bebelusii. Dar, din pacate nu tot ce se gaseste pe piata este sanatos pentru bebelus, unele din ele fiind chiar periculoase pentru coloana. Un port-bebe bun trebuie sa imite pozitia din brate, copilul sa stea ca o broscuta cu piciorusele in M. De asemenea, un port-bebe bun e foarte comod, nu da dureri de spate si il puteti folosi ore intregi in continuu fara jena.

Acestea fiind zise, priviti diferenta intre un carrier bun si unul de renume nesanatos. Casiana, saraca, incerca sa se catare pe mine in timp ce faceam poza."


Si acum grozavele noastre poze cu Ilinca la purtator:

Ilinca purtata la Berlin alaturi de George


Ilinca purtata in spate in Apuseni


Ilinca purtata la Hunedoara, in Castelul Corvinilor


Alexandru Daniel